Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2024 YILINDA VİZYONA GİRECEK ANİMASYON FİLMLERİ

2024 YILINDA VİZYONA GİRECEK ANİMASYON FİLMLERİ

Bu yıl sinema salonlarında vizyona girecek animasyon filmlerini sizler için derledik.

Haber: İlayda GÜDEK

İşte filmler ve kısaca açıklamalarıyla birlikte sunuyoruz:2

Kung Fu Panda 4: Ejderha Savaşçısı Po'nun yeni görevi olarak Huzur Vadisi'nin Ruhani Lideri olması ve kötü kalpli bir büyücü olan Bukalemun'un asayı ele geçirmeye çalışması arasındaki mücadeleyi anlatıyor. Po, yardımıyla kıvrak zekalı hırsız Zhen ile iş birliği yaparak vadideki huzuru korumaya çalışırken beklenmedik kahramanlık öykülerine tanıklık ediyor. Film 5 Nisan 2024’te vizyona girecek.

Garfield: Tembel, şişman, alaycı ve lazanya seven bir kedi olan Garfield’ın maceralarını konu ediyor. Film 31 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girecek.

Çılgın Hırsız 4: Chris Renaud ve Patrick Delage tarafından yönetilen Çılgın Hırsız serisinin 4. filmi olan Despicable Me 4, süper kötü adam Gru'nun sadık savaşçıları eşliğindeki maceralarını konu ediyor. Film 5 Temmuz 2024 tarihinde vizyona girecek.

Ters Yüz 2: Artık bir ergen olan ve çok daha çılgın, kişiselleştirilmiş duygularla uğraşmak zorunda olan Genç Riley'nin maceralarını konu ediyor. Filme eklenen yeni duygular ise şöyle: Utanç, Kaygı, Gıpta ve Bıkkınlık. Filmin gösterim tarihi ise 14 Haziran 2024.

Transformers One: Ünlü oyuncular Chris Hemsworth, Brian Tyree Henry ve Scarlett Johansson gibi isimlerin yer aldığı bir filmde, Autobot'ların ve Decepticon'ların evi olan Cybertron gezegeninde geçen bir yapımda Optimus Prime ile Megatron arasındaki ilişki mercek altına alınıyor. Film 20 Eylül 2024 tarihinde sevenleriyle buluşacak.

Moana 2: Moana ve Maui'nin maceralarına ortak olacağımız film de, Moana bu kez atalarından aldığı görevi yerine getirebilmek adına zorlu bir maceraya çıkacak. Moana'nın macerasında Maui'nin yanı sıra diğer arkadaşları da kendisine yardımcı olacak. Filmin gösterim tarihi 29 Ekim 2024.

Kaynak: Beyazperde.com