Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Beyoncé'nin Yeni Albümü "Cowboy Carter"

Beyoncé'nin Yeni Albümü "Cowboy Carter"

Beyoncé'nin Yeni Albümü "Cowboy Carter", Country Müzik Severlerini Coşturuyor!

Haber: Seymen DOĞAN

Amerikalı ünlü şarkıcı Beyoncé, müzik dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor! Son çıkardığı "Cowboy Carter" adlı albümüyle country müziğinin efsanevi atmosferini yeniden canlandırmayı hedefliyor. 29 Mart’ta Parkwood Entertainment ve Columbia Records aracılığıyla dinleyicilerle buluşan bu albüm, tam 27 şarkıdan oluşuyor ve Beyoncé'nin müzikal evriminde yeni bir döneme kapı aralayacak gibi görünüyor.

Sanatçının Instagram hesabından yaptığı açıklamaya göre, "Cowboy Carter"da, country müziğinden esinlenerek hazırladığını ve müzikal vizyonunda yeni bir yönü temsil ettiğini belirtti. Ve projesini, COVID-19 salgını esnasında tasarladığını ve geçtiğimiz aylarda çıkardığı “Rönesans” projesinin devamı niteliğinde olduğunu da vurguladı.

Albümde yer alan sanatçılar arasında Miley Cyrus'ın "III Most Wanted" adlı şarkısıyla dikkat çektiği gibi, Post Malone ve ünlü country yıldızı Dolly Parton da yer alıyor. Şarkılar arasında "American Requiem", "16 Carriages", "Dolly P ", ve "The Linda Marell Show" gibi heyecan verici eserler yer almasının yanı sıra diğer şarkılarında dinleyicilere çeşitli duygusal ve müzikal deneyimler sunması hedefleniyor.

KAYNAK:

Glory Magazines (Instagram sayfası),

Wikipedia,

Variety.com