Kastamonu Gençlik Merkezi Tiyatro Dalında Bölge İkincisi!

Türkiye'nin dört bir yanındaki Gençlik Merkezlerine üye gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen çeşitli yarışmalarda yeteneklerini sergileme fırsatı buluyor. Bu kapsamda düzenlenen tiyatro yarışmasında, Kastamonu GSB Bünyesi adı altında Karadeniz bölge finalinde ikincilik alan ekip, dikkat çekici performansıyla öne çıktı.
Haber: Betül ŞENSOY

Sezer Güney yönetimindeki ekip, sahnedeki etkileyici performansıyla jüri ve izleyicilerden büyük takdir topladı. Teknik ekip, Batuhan Topdemir liderliğinde, ses ve ışıkta ustalıklarını sergilerken; oyuncu kadrosu da büyük bir özveriyle sahnedeki rollerini icra etti.

Ekipte yer alan oyuncular arasında Emin Barazi, Aslı Kaya, Buse Katı, Asım Behnan Uluğ, Huri Bağıcı, Emre Acar, Nurşen Ünal, Enes Kaçar ve Mücahit Cebel gibi yetenekler bulunuyordu. Her biri sahnede gösterdikleri performansla izleyicileri etkilemeyi başardı.

Kastamonu GSB Bünyesi, 19 Nisan 2024'te gerçekleştirilen Karadeniz bölge finalinde ikinci sırayı elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Ekibi tebrik ediyor, bu önemli başarılarının devamını diliyoruz.

Bu başarı, Türkiye'nin gençlerinin sanat ve kültür alanındaki potansiyelini ortaya çıkarmaya yönelik çalışmaların önemini bir kez daha vurguluyor.

KAYNAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı