Müslüm Baba'dan Albüm Geliyor: "Tozlu Raflar"

Türk Arabesk Müziğinin Efsane İsmi “Müslüm Gürses'in” Hayranlarına Müjdeli Bir Haber Var!

Haber: İlayda Güdek
Müslüm Baba'nın ölümünün 11. yılında, sevenlerine daha önce duyulmayan eserleriyle yeniden buluşma fırsatı sunuluyor.

3 Mart 2013'te aramızdan ayrılan usta sanatçı Müslüm Gürses'in, Elenor Müzik Şirketi tarafından özenle saklanan yeni şarkılarını içeren bir albüm yayınlanacak. "Tozlu Raflar" adını taşıyan bu özel albüm, Gürses'in geçmiş yıllarda kaydettiği ve daha önce dinleyiciyle hiç buluşmayan altı adet şarkıdan oluşuyor.

Müslüm Gürses'in kendine has yorumu ve kalbe dokunan şarkılarıyla, "Tozlu Raflar" albümü, 18 Nisan 2024'te tüm müzik platformlarında hayranlarıyla buluşacak. Albümde yer alacak şarkıların isimleri ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Müslüm Gürses'in ölümünün ardından ortaya çıkan yeni şarkılar, hayranlarını duygulandırarak onları sanatçının eşsiz müzikal dünyasına bir kez daha davet edecek. "Tozlu Raflar" albümü, Müslüm Baba'nın anısına önemli bir katkı sağlayacak.

Kaynak:
NTV haber