Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Haftanın Müzik Gündeminde: Billboard Hot 100'de Parlayan 10 Şarkı!

Haftanın Müzik Gündeminde: Billboard Hot 100'de Parlayan 10 Şarkı!

 

Billboard Dergisi’nin uzun yıllara dayanan geleneği olan Hot 100 listesi, müzik dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor. Bu haftanın listesinde, uzun zamandır yerini koruyan şarkıların yanı sıra yeni çıkan şarkılar da dikkat çekiyor. İşte Billboard HOT 100’de bu hafta zirveye oynayan şarkılar:

 

Haber: Seymen DOĞAN

 

10. sırada Taylor Swift'in "Cruel Summer" şarkısı yer alıyor. 46 haftadır listede bulunan bu şarkı, geçen haftaya göre üç sıra yükselerek 10. sıraya yerleşti.

9. sırada Cardi B'nin "Enough (Miami)" şarkısı bulunuyor. Yayınlandığı ilk haftadan listede kendine yer bulan bu şarkı, 9. sıradan giriş yaparak dikkatleri üzerine çekti.

8. sırada, Tate McRae'nin "Greedy" şarkısı yer alıyor. 27 haftadır listede bulunan bu şarkı, geçen haftaki konumunu koruyarak listede yerini sağlamlaştırdı.

7.sırada, Zach Bryan ve Kacey Musgraves'in "I Remember Everything" şarkısı bulunuyor. 30 haftadır listede yer alan bu şarkı, geçen haftaya göre iki basamak yükselerek 7. sıraya ulaştı.

6.sırada, Beyonce'nin "Texas Hold‘Em" şarkısı yer alıyor. 6 haftadır listede bulunan şarkı, geçen haftaki yerini koruyarak listede yerini sağlama alan bir diğer şarkı oldu.

5.sırada, Kanye West ft. Rich The Kids ve Playboi Carti' ortaklığındaki "Carnival" şarkısı bulunuyor. Geçen haftaya göre bir basamak düşüş yaşayan bu şarkı, listedeki yerini koruyacağa benziyor.

4.sırada, Jack Harlow'un "Lovin On Me" şarkısı yer alıyor. 19 haftadır listede bulunan bu şarkı, geçen haftaya göre bir basamak yükselerek 4. sırada yerini aldı.

3.sırada, Ariana Grande'nin "We Can’t Be Friends" şarkısı bulunuyor. İlk çıktığı hafta listede zirveye yerleşen bu şarkı, bu hafta 2 basamak gerileyerek 3. sıraya indi.

2.sırada, Benson Boone'un "Beautiful Thing" şarkısı bulunuyor. 9 haftadır listede bulunan bu şarkı, geçen haftaya göre bir basamak yükselerek zirveye oynuyor.

Ve son olarak, 1. sırada, Teddy Swims'in "Lose Control" şarkısı yer alıyor. 32 haftadır listede bulunan bu şarkı, geçen hafta ikinci sıradayken bu hafta 1 numaraya yükselerek zirveden rakiplerine el sallıyor.