Ekibimiz

Yayın Ekibimiz

Buse ALKAN

(Muhabir-İçerik Editörü)

Radyo, Televizyon ve Sinema 3. Sınıf Öğrencisi Burcu Koç, yükseleni İkizler. Türkçe 90'lar dinlemeyi sever.

Kerem İnceler

(Gün Dj-/Prodüksiyon)

Kerem İnceler
(Gün DJ-İçerik Editörü)

Gazetecilik 4.sınıf öğrencisi Boş zamanlarında Rock efsaneleri dinlemekten keyif alır. Lisenin ilk yıllarından beri Rock müziğe merakı var. Gitar solosu ve riff aşığı. En çok dinledikleri,  Erkin Koray, Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Pilli Bebek, Yavuz Çetin,  Queen, Nirvana, Metallica ve Bon Jovi.

Seymen Doğan
(Gün Dj-İçerik Editörü)

Radyo, Televizyon ve Sinema üçüncü sınıf öğrencisi. Boş zamanlarında hayran olduğu sanatçıların şarkılarını dinlemeyi sever. Boş zamanlarında güncel magazin haberleri ve Türkiye gündemini araştırmaktan hoşlanır. Çok film izler. Akademi ödüllerini her sene canlı seyreder. Hobileri dans ve magazin haberlerini takip etmek. Her gün bir doz Doja Cat ve Rihanna almazsa kendine gelemez.

Tuna Kirik
(Podcast ve Program Sorumlusu-Kurgu)

Halka ilişkiler ve Reklamcılık ikinci sınıf öğrencisi. Müzik, onun her şeyi. Pozitif ve enerjik ve bunu müziğe borçlu. Hüzünlü şarkılar dinlemekten hoşlanmaz. Müzik dinlemek sadece boş zamanlarında yaptığı bir etkinlik değil, hayatının neredeyse tümünü kapsar. Günün her saati enerjik şarkılar dinlemekten inanılmaz keyif alır.

.

İlayda GÜDEK
(Gün Dj-İçerik Editörü)

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık 4. Sınıf öğrencisi. Burcu balık, yükseleni boğa. Geçmişte yaşayan bir insan olarak eski şarkıları dinlemeyi sever. Sezen Aksu-Yıldız Tilbe kavgasında Sezenci.

.

Betül Şensoy
(Gün Dj-İçerik Editörü-Sosyal Medya Sorumlusu)

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık  bölümünde son sınıf öğrencisi. En büyük tutkusu şiir okumak, Türkçe pop ve arabesk müzik dinlemekten hoşlanır.

Özge Şahin
(Gün Dj-İçerik Editörü-Sosyal Medya Sorumlusu)