Genel Bilgiler

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde kurulan Kampüs Radyo; bilim, kültür, spor, sağlık ve sanat gibi alanlarda işitsel içerikler üretmek; aynı zamanda Üniversite’nin bölgeyle olan bağlarını arttırmak amacıyla 13 Şubat 2021 tarihinde yayın hayatına başlamıştır.

Yayınlarını internet üzerinden gerçekleştiren Kampüs Radyo, İletişim Fakültesi öğrencilerinin uygulama yapabilecekleri bir mecradır. Bu amaçla fakültede Radyo ve Televizyonda Program Türleri, Radyo ve Televizyon Haberciliği vb. derslerden elde ettikleri kurumsal bilgileri pratiğe geçirebilme olanağı sunmaktadır.

Türkçe ve yabancı pop, rock, metal, alternatif rock, nostaljik pop, caz ve klasik müzik kategorilerinde binlerce farklı şarkıdan oluşan arşive sahip Kampüs Radyo, 24 saat müzik yayını yapmaktadır.