Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

İletişim Fakültesi’nde MUBI Ödüllü Cinemoni Düzenlendi

İletişim Fakültesi’nde MUBI Ödüllü Cinemoni Düzenlendi

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü bir gelenek haline getirmeyi planladığı bilgi yarışmasının üçüncüsünü düzenledi.  Cinemoni isimli Bilgi Yarışması’nda kazanan öğrenciye 3 aylık MUBI üyeliği hediye edildi.

Haber: Şüheda AYDIN

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Araştırma Görevlileri Güzide Kayıtmazbatır ve Mehmet Oğuz Yıldırım’ın organizasyonuyla Cinemoni Bilgi Yarışması’nın üçüncüsü İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yarışmada katılımcı öğrencilerin bilgilerini; sinema filmleri, film türleri ve yönetmenler üzerinden ölçen 25 soru yer aldı. Mobil bir platform aracılığıyla gerçekleştirilen yarışmanın sonunda en fazla doğru yanıtı veren Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü birinci sınıf öğrencisi Zeynep Sevde Özipek, büyük ödülün sahibi oldu. Yarışma hakkında konuşan Arş Gör. Güzide Kayıtmazbatır, amaçlarının öğrencilerin Türk ve Dünya sinemasına olan ilgilerini ve bilgilerini eğlenceli bir yolla pekiştirmek olduğunu belirtti. 

Kaynak: Gazete Kampüs