Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

NETFLIX’İN YERLİ YAPIMI “KUŞ UÇUŞU” FİNAL SEZONUYLA SON BULUYOR

NETFLIX’İN YERLİ YAPIMI “KUŞ UÇUŞU” FİNAL SEZONUYLA SON BULUYOR

Netflix’in Türk yapımı dizisi ‘Kuş Uçuşu’ final sezonu ile izleyicilerine veda etmeye hazırlanıyor. Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner gibi tanınmış isimlerin yer aldığı dizinin final sezonu 11 Nisan’da yayınlanacak.
Haber: Seymen Doğan

Yönetmenliğini Burak Müjdeci’nin yaptığı senaryosunu ise Meriç Acemi’nin kaleme aldığı dizi, merakla beklenen son sezonundan yayınlanan ilk fragmanla birlikte izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. 

 

Dizi, geleneksel düşünce tarzına sahip olan eski kuşakla teknolojiye daha yatkın olan ve farklı iş-yaşam denge anlayışına sahip yeni kuşağın çatışmasını ele alıyor. Dizi Aslı’nın, Lale’yi yenilgiye uğrattıktan sonra, şöhretli yeni dünyasının karmaşa dolu dinamiğine karşı mücadelesini anlatan bir olay örgüsü izliyor. 

 

Dizinin yeni fragmanında sunulan son sezonun ön izlemesi, izleyicilere 2. sezonun finalinde gerçekleşen olayların etkilerini ve yeni dönemin dinamiklerini vurguluyor. Fragman izleyiciye Lale'nin yaşadığı travmatik olay sonrasında kariyerinde yeniden yükselişe geçtiğini gösterirken, bu süreçte çevrede bulunan gizli düşmanların yeniden Lale'nin ayağını kaydırmaya çalışacağına işaret ediyor. Fragmanı neticesinde şimdiden merakla beklenen dizi final sezonuyla da izleyicileri heyecanlandıracağa benziyor.

Kaynak: Netflix Youtube Kanalı