Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Sessiz Çığlıklara Tercüman Olan "Gelen Giden Olmadı" Neo-Soul Türünü Türkiye'ye Tanıtacak!

Sessiz Çığlıklara Tercüman Olan "Gelen Giden Olmadı" Neo-Soul Türünü Türkiye'ye Tanıtacak!

Radyonuzun frekanslarında yankılanan hüzünlü bir melodi. Duygulara tercüman olan sözler, kalplere dokunan bir ses, huner’den “Gelen Giden Olmadı” yepyeni bir şarkıyla yalnızlığın sesini dillendiriyor.  

Haber: Betül ŞENSOY 

Yerli R&B sahnesinin özgün sesi “huner”, “Gelen Giden Olmadı” ile dinleyicileri yalnızlığın ritmine sürüklüyor. 15 Mart’ta Avrupa Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yer alan şarkı, trajik hesaplaşmaların, varoluşsal krizlerin ve monotonluğun gölgesinde tüm duyguları hareketli bir altyapıyla harmanlayarak, dinleyicilerin her sözünde kendi hayatından bir parça bulmalarına vesile oluyor.   

Funk gitar ve synth bass’ın melankolik dansına eşlik eden synth padleri, “Gelen Giden Olmadı”ya karanlık bir atmosfer katıyor. Bu altyapıyı saran akılda kalıcı R&B melodileri ve huner’in samimi vokali ise şarkının duygusal etkisini doruk noktasına çıkarıyor. 

Genç yeteneklerimizden Bade’nin katkılarıyla yazılan sözler, her dizesinde yalnızlığın farklı bir tonunu yansıtıyor. Aynılaşmanın yarattığı monotonluk, varoluşsal krizlerin derinliği ve nihai yalnızlığın soğukluğu, “Gelen Giden Olmadı”nın ruhuna işliyor.  

“Gelen Giden Olmadı”, sadece bir şarkı değil, ruhunuza dokunacak bir deneyim. Yalnızlığın ritmine kapılmak ve kendi hikayenizi bu melodide bulmak için dinlemeniz yeterli.  

Yalnız değilsin, “Gelen Giden Olmadı” var.  

 

KAYNAK:

https://www.sozmuzik.com/huner-gelen-giden-olmadi/ 

https://www.rotka.org/hunerden-travmatik-ic-hesaplasmalara-dair-yeni-sarki-gelen-giden-olmadi/?utm_campaign=Bundle&utm_medium=referral&utm_source=Bundle