Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Spotify'dan Yeni İstatistiksel Özellik!

Spotify'dan Yeni İstatistiksel Özellik!

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya ulaşan müzik akış servisi Spotify, müzik deneyimini daha derinlemesine anlamak ve kullanıcılarını daha yakından tanımak için heyecan verici bir yeniliğe hazırlanıyor.
Haber: Seymen DOĞAN

Kurucuları Daniel Ek ve TradeDoubler'ın öncü ismi Martin Lorentzon tarafından Stockholm'da kurulan bu dev platform, müzik dinleme alışkanlıklarınızı analiz ederek size müziğe dair kişisel bir portre sunacak. 

Spotify'ın yeni özelliği, kullanıcıların müzik dinleme alışkanlıklarını ayrıntılı olarak incelemelerine olanak tanıyacak. Artık en çok dinlediğiniz sanatçılar, favori albümleriniz, tekrar tekrar çaldığınız şarkılar ve toplamda ne kadar süre müzik dinlediğiniz gibi istatistikler, profilin  ay içindeki müzik yolculuğu çarpıcı görsellerle kullanıcılara sunulacak. 

Bu heyecan verici yenilikle ilgili henüz net bir tarih verilmemiş olsa da, Spotify'ın bu yıl içinde açıklama yapması bekleniyor. Müzikseverlerin kendi müzik zevklerine dair daha fazla bilgi edinme fırsatı sunacak olan özellik, Spotify'ın kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirmeyi amaçlıyor.

Spotify'ın bizi heyecanlandıran bu özelliği bir yana dursun, Kampüs Radyo'nun Spotify hesabına linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

KAYNAK:  Glorymagazines (Instagram sayfası)