Taylor Swift'ın Sinematik Zaferi: The Eras Tour

"Taylor Swift'ın Sinematik Zaferi: The Eras Tour Filminden Rekor Kıran Başarı!"

Taylor Swift, müzik kariyerinde yeni bir rekora imza atarak hayranlarını bir kez daha gururlandırdı. "The Eras Tour (Taylor’s Version)" adlı filmi vizyona girdiği ilk üç günde 4.6 milyon izlenme elde ederek bir numaralı müzik filmi oldu. Film, Grammy Ödüllü sanatçının müzik kariyerine 2006 yılında başladığı albümünden bu yana geçen 17 yıllık serüvenini sinematik bir şekilde yansıtıyor.

Dünya genelinde büyük ilgi gören "The Eras Tour" adlı konser turunun sinema filmi olan ve ABD'de gösterime girdiği ilk hafta sonunda 96 milyon dolarlık bir hasılat elde ederek görkemli bir açılışa imza attı. Bu film, Swift'in hayranlarına 17 yıllık başarılı müzik kariyerini ve birçok konserinde biletleri tamamen tükenen uluslararası turnesini deneyimleme fırsatı sunuyor.

Sanatçının başarı hikâyesini ele alan ve vizyona girdiği hafta sadece açılışta değil,  devamında da gişe rekortmeni olmayı sürdüren bu film, 3 Kasım'da ülkemizde sinemalarda gösterime girecek.

KAYNAK: muzikbpt ( Instagram sayfası )