Uzun Soluklu Bilgisayar Oyunu Serisi “THE SIMS” Beyaz Perdeye Geliyor!

2000 yılında Maxis tarafından geliştirilip Electronic Arts ortaklığıyla piyasaya sürülmüş ve kendi hayran kitlesini oluşturmayı başarmış; oyuncuların sanal avatarlarını kontrol etmelerine olanak tanıyan "The Sims" oyun serisi beyazperdeye geliyor!

Margot Robbie'nin sahibi olduğu yapım şirketi LuckyChap, bu ikonik oyunun film uyarlamasının yapımını üstleniyor. Filmin senaryosunda “Doctor Who” dizisiyle tanınmış Briony Redman, yönetmen koltuğunda ise "Loki" dizisi ile başarıya ulaşmış Kate Herron’u göreceğiz. Ayrıca, oyunun geliştiricisi Electronic Arts da projenin yaratıcı süreçlerinde aktif rol alacak.

Margot Robbie'nin şirketi LuckyChap'in daha önce "Barbie" gibi önemli projelerde de yer alındığı biliniyor. Şirket bu yeni projesiyle birlikte, çeşitlilik gösteren portföyüne bir yenisi ekleyemeyi hedefliyor.

Henüz filmle ilgili detaylar tam olarak belirlenmemiş olsa da, "The Sims" hayranları heyecanla bu uzun soluklu oyunun beyaz perdeye nasıl uyarlanacağını merakla bekliyor.

KAYNAK:

- bpthaber (Instagram)